Avoimia työpaikkoja

Keski-Uudenmaan informaatioteknologia Oy (KUUMA-ICT) tuottaa ja järjestää tietotekniikkapalveluja neljän kunnan alueella. Yhtiö on aloittanut toimintansa v. 2016 ja se on kuntien omistama. Asiakaskuntia ovat Hyvinkää, Järvenpää, Kerava ja Mäntsälä. Yhtiön palveluksessa on n. 48 henkilöä.

ICT-suunnittelija

Haemme palvelukseemme tietoliikenteen ammattilaista työskentelemään järjestelmäpalvelut-tiimissä suunnittelu- ja ylläpitotehtävissä. Rekrytoinnilla on tarkoitus vahvistaa yhtiön infrapalveluiden palvelukykyä ja vastata tuleviin haasteisiin.

Tehtäväkenttääsi kuuluu pääsääntöisesti asiakasympäristöjen tietoliikenteeseen, mm. lähiverkot, konesaliverkot, langattomat verkot ja palomuurit liittyviä suunnittelu-, käyttöönotto-, ylläpito- ja tukitehtäviä. Lisäksi toimit asiantuntijana KUUMA-ICT:n ja asiakkaiden järjestelmien käyttöönotto- ja muissa projekteissa.

Tehtävän menestyksellisen hoitamisen kannalta on tärkeää, että osaat toimia monitoimittaja-ympäristössä ja tunnet hyvin tietoliikenneprotokollien sekä tietoliikenteen aktiivilaitteiden toimintaperiaatteet.

Edellytämme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa ICT-alan koulutusta, esim. AMK, ylempi AMK tai muu vastaava
  • vähintään kolmen vuoden työkokemusta ICT-palvelutuotannossa mieluiten tietoliikenteeseen liittyvissä tehtävissä
  • ajokorttia
  • IT-alan termistöjen tuntemusta
  • ITIL -käytäntöjen tuntemusta
  • hyvää englannin kielen taitoa

Työssäsi tarvitset ongelmanratkaisukykyä ja hyviä yhteistyötaitoja sekä valmiuksia suulliseen ja kirjalliseen viestintään. Odotamme sinulta myös järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä ennen kaikkea aitoa kiinnostusta ICT-palveluiden kehittämiseen. Luot positiivisella asenteellasi työpaikalle hyvää yhteishenkeä ja sinulla on myös reipas ja asiakaspalveluhenkinen kyllä hoituu -asenne. Pääasiallinen työskentelypaikkasi tulee olemaan Järvenpäässä.

Yhtiössä noudatetaan AVAINTA ry:n työehtosopimusta. Toimita hakemuksesi www.kuntarekry.fi -linkin kautta 28.2.2018 klo 14.00 mennessä. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Ari Sainio, puh. 040 678 0827, ari.sainio@kuumaict.fi,
19.2.2018 alkaen ICT-päällikkö Ari Viljanen puh 040 678 0823, ari.viljanen@kuumaict.fi.