Telia KUUMA-ICT:n omistajaksi 31.8.2021 alkaen

03.09.2021

Hyvinkään, Järvenpään ja Keravan kaupungit, Mäntsälän kunta sekä Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) tekivät kesän alussa hankintapäätöksen kattavien ICT-palveluiden hankkimisesta Telialta. Osana hankintaa Telia osti Keski-Uudenmaan Informaatioteknologia Oy:n eli KUUMA-ICT:n osakkeet.

Samalla kunnat ja Keusoten hankintarengas solmivat uuden puitesopimuksen Telian kanssa. Elokuun lopussa solmittu puitesopimus on kahdeksan vuoden pituinen.

Kaupanteon toteuduttua KUUMA-ICT:lle nimitettiin uusi hallitus ja toimitusjohtaja. Toimitusjohtajana 1.9.2021 aloitti Kimmo Sulin.
”Tämä merkittävä yrityskauppa ja sopimus vahvistaa asemaamme Suomen johtavana yritysten ja julkisyhteisöjen ICT-palveluiden tuottajana. KUUMA-ICT säilyy nyt omana yhtiönään, ja aloitamme yhdessä suunnittelun asiakkaiden siirtämiseksi Telian palveluiden pariin. Toivotan kaikki KUUMA-ICT:n työntekijät lämpimästi tervetulleeksi. Tästä on hyvä aloittaa yhteinen matkamme”, sanoo Telian suurasiakassegmentistä vastaava johtaja Kimmo Sulin.

Yhteinen suunnittelu palveluiden sujuvaksi siirroksi aloitetaan heti.

Takaisin